PRO X Freehub Oil

PRO X Freehub Oil är det perfekta tillägget för cykelmarknaden och ingår i Dumonde Techs överlägsna produktlinje.

Dumonde Tech är det första och enda smörjmedelsföretaget i cykelbranschen som särskilt har designat ett smörjmedel för Pawl-stilfrysnav som kräver ett lätt smörjmedel. PRO X Freehub Oil använder våra MRCC Micro Resistant Complex Compounds och är en förbättrad ny teknik av vår ursprungliga freehub oil. PRO X Freehub Oil presterar bättre i ett ännu bredare temperaturområde. “Pour Point” är lägre än -40F / -40C grader, är extremt låg friktion och ger överlägset skydd. Inga fastnande kugghjul på grund av ålder eller temperaturer.

Följ tillverkarens specifikation för den volym olja som krävs i din frigångskropp för att uppleva den ultimata prestandan hos din frigång med hjälp av Dumonde Techs PRO X Freehub Oil.

Viskositeten och temperaturintervallet hos PRO X Freehub Oil gör den till det bästa smörjmedlet för kablar och bromsspakar på grund av de små rörliga delarna och den lätta fjäderverkan som de har. Temperaturer och ålder påverkar inte prestandan hos PRO X Freehub Oil på samma sätt som andra OE-fetter eller tjocka, tids- och temperaturåldrade fetter. Dessa blir tjockare och mer klibbiga när de åldras och bromsar den viktiga rörelsen av delarna.

Våra MRCC Micro Resistant Complex Compounds har utvecklats i över 10 år av Dumonde Tech Design Group. MRCC-tekniken ger förstklassig smörjning genom att minska friktionen bättre än andra smörjmedel. Lättare viskositet med bibehållet högt skydd. Den ökade vidhäftningen skapar högre filmstyrka. MRCC, som ursprungligen utvecklades för våra smörjmedel för motorsport, ingår nu i våra revolutionerande PRO X-cykelsmörjmedel. Alla som har testat eller tävlat med PRO X rapporterar att dess prestanda är betydligt bättre än något annat smörjmedel de någonsin använt.

Fördelar:
PRO X BÄST för kalla förhållanden
PRO X Överlägsen mineralolja som inte är ett smörjmedel!
PRO X Minskar wattförbrukningen
PRO X minskar motståndet
PRO X– produkter har inga fraktbegränsningar, kan skickas över hela världen med flygpost.
PRO X har <3% VOC.

Här är en bra förklaring från en kund: Instagram

PRO X Freehub Oil används, säljs, godkänns och rekommenderas av: Industry 9 “Torch”, “Hydra” och “101” nav, Project321 och Kappius Components.

Observera: Stans NoTube-preferens är vårt Freehub Grease som de är mycket nöjda med.

Används, godkänns och rekommenderas: Vi är ettkompositmaterial, Pacenti Cycle Design, Profile Racing, Crank Brothers, Ritchey Design, Loaded och e*thirteen.
Övergripande tillämpningar: Ett perfekt kabelsmörjmedel.

Tillgänglig storlek: 2 oz och 8oz

 

 

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?