Dumonde Tech har tillverkat oljor för motorsport sedan början av 1990-talet. Vår utgångspunkt har alltid varit att “tänka utanför boxen” (ingen klyscha!) vid utvecklingen av nya smörjmedel och oljor.

Dumonde Tech är inte bara ett annat olje- eller smörjmedelsföretag. Genom att arbeta med specialiserade tillsatsföretag, toppteam och tävlingsförare har vår omsorg om att utveckla de allra bästa produkterna bevisats gång på gång vid tävlingar över hela världen. Testad och beprövad!

Dumonde Tech Pro X-serien av smörjmedel för cyklar har utvecklats med hjälp av vår nytillämpade MRCC-teknik för den stora internationella marknaden där frakt via flygfrakt och flygpost är begränsad. På grund av brännbarheten hos vår standardserie av smörjmedel för cyklar kan de inte skickas med flygpost och flygfrakt. Under en period kunde vi, liksom många andra produkter, endast sälja Pro X i Kalifornien på grund av mycket stränga bestämmelser. År 2016 ändrade de några av dessa restriktioner men vi har fortfarande våra fans av detta nya fantastiska cykelsmörjmedel.

Våra mikroresistenta komplexa föreningar (MRCC) fortsätter att utvecklas efter 10 år. MRCC-tekniken, som ursprungligen utvecklades för våra motorsportoljor, skapar en lättare viskositet samtidigt som den bibehåller ett högt skydd, minskar friktionen och ökar vidhäftningen, vilket ger en mycket högre filmstyrka än vanlig, traditionell teknik. Dumonde Tech-oljor migrerar för fullständig vätning av ytorna. Vår formulering är en “flytande plast” som genom polymerisering bildar en långvarig beläggning på alla ytor. Byggs inte upp. Blir inte klibbig eller kladdig.
Pro X har en VOC-halt på <3 %, vilket innebär att den kan skickas med flyg över hela världen.

Vår Classic-serie har kallats det bästa smörjmedlet på marknaden. Pro X uppfyller eller överträffar prestandan hos vår “Classic”, vilket gör att vi har två av de mest effektiva produkterna i cykelvärlden.

“Jeg har fundet Dumonde Tech som den bedste kædesmøreolie på markedet. Jeg var skeptisk ved min første introduktion af salgsrepræsentantens påstande, men det har overgået mine forventninger.”

“Andre mærker siger, at de er de bedste, men jeg har prøvet dem alle, og Dumonde har endnu ikke svigtet mig, hvilket mange af dem, jeg har prøvet, har gjort på et tidspunkt.”

“Helt klart den bedste cykelsmøreolie. Ingen hype. Ingen påstande, de ikke har bakket op. Jeg elsker deres kædesmøremidler, Liquid Grease og Freehub Oil. Jeg kører i kulde og har aldrig misset et gearskifte, freehub fungerer perfekt hele tiden. Jeg har brugt Liquid Grease på min kæde i grimt, slæbende mudder og har ikke haft problemer med skiftet. Ret imponerende.”

Testet og gennemprøvet! Lad os bevise det for dig.

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?