Dumonde Tech har tillverkat oljor för motorsport sedan början av 1990-talet. Vår utgångspunkt har alltid varit att “tänka utanför boxen” (ingen klyscha!) vid utvecklingen av nya smörjmedel och oljor.

Dumonde Tech är inte bara ett annat olje- eller smörjmedelsföretag. Genom att arbeta med specialiserade tillsatsföretag, toppteam och tävlingsförare har vår omsorg om att utveckla de allra bästa produkterna bevisats gång på gång vid tävlingar över hela världen. Testad och beprövad!

Dumonde Tech Pro X-serien av smörjmedel för cyklar har utvecklats med hjälp av vår nytillämpade MRCC-teknik för den stora internationella marknaden där frakt via flygfrakt och flygpost är begränsad. På grund av brännbarheten hos vår standardserie av smörjmedel för cyklar kan de inte skickas med flygpost och flygfrakt. Under en period kunde vi, liksom många andra produkter, endast sälja Pro X i Kalifornien på grund av mycket stränga bestämmelser. År 2016 ändrade de några av dessa restriktioner men vi har fortfarande våra fans av detta nya fantastiska cykelsmörjmedel.

Våra mikroresistenta komplexa föreningar (MRCC) fortsätter att utvecklas efter 10 år. MRCC-tekniken, som ursprungligen utvecklades för våra motorsportoljor, skapar en lättare viskositet samtidigt som den bibehåller ett högt skydd, minskar friktionen och ökar vidhäftningen genom att skapa en mycket högre filmstyrka än vanlig, traditionell teknik. Dumonde Tech-oljor migrerar för fullständig vätning av ytorna. Vår formulering är en “flytande plast” genom polymerization bildar en långvarig plätering på alla ytor. Byggs inte upp. Blir inte klibbig eller kladdig.

Pro X har en VOC-halt på <3 %, vilket innebär att den kan skickas med flyg över hela världen.

Vår Classic-serie har kallats det bästa smörjmedlet på marknaden. Pro X uppfyller eller överträffar prestandan hos vår “Classic”, vilket gör att vi har två av de mest effektiva produkterna i cykelvärlden.

“Jag har funnit att Dumonde Tech är det bästa kedjesmörjan på marknaden. Jag var skeptisk vid min första introduktion av försäljningsrepresentantens påståenden, men den har överträffat mina förväntningar.”

“Andra märken säger att de är bäst, men jag har provat dem alla och Dumonde har inte svikit mig ännu, vilket många andra märken som jag har provat har gjort någon gång.”

“Helt klart det bästa cykelglidmedlet. Ingen hype. Inga påståenden som de inte har backat upp. Jag älskar deras kedjesmörjmedel, Liquid Grease och Freehub Oil. Jag cyklar i kyla och har aldrig missat en växling, freehub fungerar perfekt hela tiden. Jag har använt Liquid Grease på min kedja i otäckt, slam och har inte haft några växlingsproblem. Ganska imponerande.”

Testad och beprövad! ! Läs mer om Pro X-produktlinjen

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?