PRO X Lite Chain Lubricant

Vi har arbejdet flittigt i flere på vores næste generation inden for cykelsmøremidler. Vores Micro Resistant Complex Compounds (MRCC) har været under udvikling i over 10 år. De blev oprindeligt udviklet til vores smøremiddel til motorsport. MRCC-teknologien skaber en lettere viskositet, alt imens den stadig byder på god beskyttelse, reducerer friktionen og øger filmstyrken, sammenlignet med den almindelige, traditionelle teknologi.

PRO X LITE Bicycle Chain Lubricant

Cyklister, der testede eller kørte ræs imens de brugte PRO X Lite, hævder at smøremidlet er bedre end alle andre smøremidler, de hidtil har prøvet. Dette gælder selv for de ryttere, der bruger vores Standard Lite og vores Original smøremidler. Dette er et dristigt udsagn at komme med, men det er forankret i flere års erfaring med teknologi, formulation og testning.

PRO X Lite indebærerpolymerisering og MRCC-olier, der er designet til at fordele sig, hvilket væder hver en overflade.

Fordele:
• MRCC-teknologien skaber en ekstremt lav friktionsbinding
• Et tørt smøremiddel, der ikke tiltrækker støv og skidt
• Watt. Meget lidt bruges til at flytte dine cykeldele
• 10 time high lubricity the Teflon. Ceramic lubes? Catchy hype.
• Vandtætningsmiddel, der ikke kan skylles af
• Drivlinjen forbliver ren, holder længere og kører lydløst
• Ekstremt holdbar – holder længere end alle andre smøremidler ligegyldigt vejrforhold
• Let duftende
• Påfør smøremidlet sparsomt for at få de bedste resultater, samt for at øge værdien
• Kan fragtes hele verden rundt via luft- og landfragt

PRO X LITE er den lettere version, sammenlignet med vores PRO X REGULAR. PRO X LITE er ideel til landevejscykler i enten våde eller tørre omgivelser, samt ekstremt tørre offroad-forhold.
PRO X LITE kan bruges på alle kabler, drejepunkter og lapper – herunder plastik, gummi samt alle lappematerialer. Produktet er designet til ikke at beskadige dine komponenter. Vores produkter er designet til at kunne anvendes med det mindst mulige klimaaftryk, da de ikke kan skylles af med vand, da de bruges sparsomt, da de varer længere imellem påsmøringerne, og da din drivlinje holder længere. Vores produkter klarer sig i øvrigt rigtig godt under ekstremt kolde vejrforhold.

Forberedelse og påsmøring af Dumonde Tech PRO X Lite Chain Lube:
Når du skal forberede dig på at yde det maksimale via Dumonde Techs PRO X LITE Chain Lube, så brug et rense- eller opløsningsmiddel af høj kvalitet og rens derefter kæden grundigt og lad den tørre, før du påføre den første påsmøring. Du skal kun rengøre kæden en enkelt gang, inden den første påsmøring. For at opnå den optimale ydeevne, kræves 2-3 påsmøringer før den polymeriserende bindingsproces går i gang. Følg herefter flaskens anvisninger, i forhold til hvornår du skal påsmøre smøremidlet igen. Lyd. Ikke afstand, vejrforhold eller tid. Stol på os. Hvis du er en pessimist, så gennemfør udfordringen selv.
Se vores FAQ-side for de ofte stillede spørgsmål, samt for at få yderligere oplysninger.

Tilgængelige størrelser: 60 og 120 mL.

 

 

 

 

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?