PRO X MR-fedt

(MR) Micro Resistance Polymer Technology – dette er det ultimative produkt, når man taler om beskyttelse og øget ydeevne for cop- og keglelejer, patronlejer, headsetlejer, affjedringsgafler og støddæmpere. PRO X-formlen har en lettere viskositet, alt imens at den stadig tilbyder mere beskyttelse end andre fedttyper – den består af adskillige stoffer, der bruges til rumfart. PRO X MR Grease har mindre end 3% VOC’er.

PRO X MR Grease bruger polymerisering for at skabe et lag af smørelse ved kontaktpunkterne; dette mindsker slitagen, giver rustbeskyttelse og er vandtæt. Det er designet til at have den rette takt, således lejerne kan rulle. På denne måde undgår man, at de ikke laver et fladt spot. Dumonde Techs PRO X Liquid Grease kan bruges til at fortynde PRO X MR Greases viskositet. Dette smøremiddel bliver ikke klistret med tiden, på grund af oxidering, som andre billige fedttyper gør.

Vores Micro Resistant Complex Compounds (MRCC) har været under udvikling i over 10 år af Dumonde Tech Design Group. MRCC-teknologien giver et førsteklasses smøremiddel, da den reducerer friktionen bedre end andre smøremidler. Den har en lettere viskositet, alt imens at den stadig giver god beskyttelse. Den øgede adhæsion byder på en højere filmstyrke. Teknologien blev oprindeligt udviklet som vores smøremiddel til motorsport, men er nu en del af vores revolutionerende PRO X cykelsmøremidler. Alle som har testet eller kørt ræs imens de brugte PRO X, siger at det er bedre end alle de andre smøremidler, de har prøvet.

Fordele:
MR GREASE mindsker modstanden og mindsker wattmængden, der bruges
MR GREASE er meget holdbar, i alle slags omgivelser
MR GREASE er vandtæt
MR GREASE kan trygt bruges på alle cyklens dele
MR GREASE har ingen fragtrestriktioner og kan sendes over hele verden til via land- og lufttransport
MR GREASE har < 3% VOC’er

Tilgængelige størrelser: 30 mL og 118 mL

 

 

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?