PRO X MR-fett

(MR) Micro Resistance Polymer Technology – är det ultimata skyddet och prestandan för skål- och konlager, patronlager, huvudlager, fjädringsgafflar och stötdämpare. Med flera sammansättningar som används i flygindustrin är Pro X-formeln lättare viskositet med högre skydd än andra fetter. Pro X MR-fett innehåller mindre än 3 % VOC.

PRO X MR Grease använder polymerisering för att skapa en barriär av fett vid kontaktpunkterna som minskar slitaget, ger korrosionsskydd och är vattentät. Utformad för att ha rätt takt för att lagret ska rulla och inte hoppa över som skapar en platt fläck. Dumonde Techs Pro X Liquid Grease kan användas för att tunna ut viskositeten hos Pro X MR Grease. Blir inte klibbig på grund av ålder och oxidation som billiga fetter blir.

Våra Micro Resistant Complex Compounds (MRCC) har utvecklats i över 10 år av Dumonde Design Group. MRCC-tekniken ger förstklassig smörjning genom att minska friktionen bättre än andra smörjmedel. Lättare viskositet med bibehållet högt skydd. Den ökade vidhäftningen skapar högre filmstyrka. MRCC, som ursprungligen utvecklades för våra motorsportsmörjmedel, ingår i våra revolutionerande Pro X-cykelsmörjmedel.

Fordelar:
MR GREASE minskar motståndet och minskar wattförbrukningen.
MR GREASE är mycket hållbar under alla körförhållanden.
MR GREASE är vattentät.
MR GREASE är säkert på alla delar av en cykel.
MR GREASE har inga fraktbegränsningar och kan skickas vart som helst i världen med flyg eller på marken.
MR GREASE innehåller <3 % VOC.

Tillgängliga storlekar: 1 oz och 4 oz

 

 

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?