PRO X Regular smörjmedel för cykelkedjor

Dumonde Tech har arbetat flitigt med nästa generations cykelkedjesmörjmedel i flera år. Våra mikroresistenta komplexa föreningar (MRCC) hade varit under utveckling i över 10 år. MRCC-tekniken, som ursprungligen utvecklades för våra smörjmedel för motorsport, skapar en lättare viskositet samtidigt som den bibehåller ett högt skydd, minskar friktionen och ökar i att skapa en mycket högre filmstyrka än vanlig, traditionell teknik.

PRO X REGULAR smörjmedel för cykelkedjor

Alla som har testat eller tävlat med PRO X rapporterar att prestandan är bättre än något annat smörjmedel de någonsin har använt. Till och med de förare som använder våra kedjesmörjmedel Standard Lite och Original. Det är ett djärvt påstående till och med för oss att hävda, men det kommer från år av teknik, formulering och testning.

PRO X REGULAR tillför polymeriseringsaspekten och MRCC-oljor som genom sin konstruktion migrerar för fullständig vätning av ytorna.

Fördelar:
• MRCC-tekniken skapar en extremt låg friktion.
• Ett torrt smörjmedel som inte drar till sig damm och smuts.
• Watts. Mycket liten ansträngning används för att flytta cykeldelarna.
• 10 gånger högre smörjförmåga än teflon. Keramiska smörjmedel? Fängslande
hype.
• Vattentät och tvättas inte bort.
• Drivlinan är ren, håller längre och är tyst.
• Extremt hållbar, överlever alla andra kedjesmörjmedel i alla förhållanden.
• Doften är lättdoftande.
• Använd sparsamt för bästa resultat och ökat värde.
• Kan skickas över hela världen via flygfrakt och mark.

PRO X REGULAR är den tyngre versionen av vårt kedjesmörjmedel PRO X LITE. PRO X REGULAR är idealisk för mountainbike, cyklokross och alla extrema förhållanden, samtidigt som den håller drivlinan ren.

PRO X REGULAR kan användas på alla kablar, svängpunkter och tätningar. Säker på plast, gummi och alla tätningsmaterial. Produkten är utformad för att inte skada dina komponenter. Våra produkter är konstruerade för att fungera med minimalt “koldioxidavtryck” genom att de inte tvättas av i vatten, att använda sparsamt, håller längre mellan tillämpningar, din drivlina håller längre. Mycket bra prestanda i extremt kalla förhållanden.

Förberedelse och applicering av Dumonde Tech PRO X Regular Chain Lube:

För att förbereda dig för maximal prestanda från Dumonde Techs PRO X Regular Chain Lube, använd ett högkvalitativt rengöringsmedel eller lösningsmedel för att rengöra kedjan noggrant och låt den torka innan du använder den första gången. Du behöver bara rengöra kedjan fullständigt en gång före den första appliceringen av

PRO X REGULAR. För optimal prestanda krävs 2-3 appliceringar för att bindningsprocessen ska ske genom polymerisering. Följ sedan anvisningarna på flaskan när du ska göra en ny applicering. Ljud. Inte avstånd, väderförhållanden eller tid. Lita på oss när det gäller detta. Om du är pessimist kan du ta utmaningen själv.

Se vår sida med vanliga frågor och svar för mer information och vanliga frågor.

Tillgängliga storlekar: 2oz och 4oz.

 

 

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?