PRO X Freehub-olie

PRO X Freehub Oil er den perfekte tilføjelse til cykelmarkedet og er en del af Dumonde Techs overlegne produktsortiment.

Dumonde Tech er det første og eneste selskab, der producerer smøremidler inden for cykelindustrien, der specifikt har designet et smøremiddel til Pawl style freehub, som kræver en lettere type smøremiddel. PRO X Freehub Oil bruger vores Micro Resistant Complex Compounds (MRCC) og er en ny, forbedret version af vores originale freehub olie.

PRO X Freehub Oil præsterer bedre inden for en endnu bredere temperaturvariation. “Hældepunktet” er lavere end – 40°C og har ekstremt lav friktion, hvilket giver den bedste beskyttelse. Ingen sammenklistrede paler, på grund af alder eller temperatur.

Følg anvisninger i forhold til oliemængden, der er nødvendig i din frinavskrop, for at kunne opleve din frinavs ultimative ydeevne, når du bruger Dumonde Techs PRO X Freehub Oil.

PRO X Freehub Oils viskositets- og temperaturskala gør olien til et populært valg inden for kabel- og bremsesmøremidler til de mindre, bevægelige cykeldele samt den letvægtige spring action, de har. Temperaturerne og alderen påvirker ikke PRO X Freehub Oils ydeevne, som andre OE- fedttyper eller tyktflydende, tid- og temperaturældede fedttyper gør det. Disse bliver mere tyktflydende og klistrede, som tiden går, hvilket nedsænker de forskellige cykeldeles vigtige bevægelsesfunktioner.

Vores Micro Resistant Complex Compounds (MRCC) har været under udvikling i over 10 år af Dumonde Tech Design Group. MRCC-teknologien giver et førsteklasses smøremiddel, da den reducerer friktionen bedre end andre smøremidler. Den har en lettere viskositet, alt imens at den stadig giver god beskyttelse. Den øgede adhæsion byder på en højere filmstyrke. Teknologien blev oprindeligt udviklet som vores smøremiddel til motorsport, men er nu en del af vores revolutionerende PRO X cykelsmøremidler. Alle som har testet eller kørt ræs imens de brugte PRO X, siger at det er bedre end alle de andre smøremidler, de har prøvet.

Fordele:
• PRO X er den BEDSTE olie til kolde vejrforhold
• Pro X Overlegen i forhold til mineralolier, der ikke er egentlige smøremidler!
• Pro X Mindsker wattmængden, der bruges
• Pro X Mindsker modstanden
• Pro X produkter har ingen fragtrestriktioner og kan sendes over hele verden via luftfragt.
• PRO X har < 3% VOC.

Her er der en god forklaring fra en kunde: Instagram

PRO X Freehub Oil bliver brugt, solgt, er godkendt og anbefales varmt af: Industry 9 “Torch”, “Hydra” and “101” hubs, Project321 og Kappius Components.
N.B.: Stans NoTube-præference er vores Freehub Grease, som de er meget tilfredse med.

Bliver brugt, er godkendt og anbefales af: We Are One Composits, Pacenti Cycle Design, Profile Racing, Crank Brothers, Ritchey Design, Loaded og e*thirteen.

Cross over applications: Et perfekt smøremiddel til kabler.

Tilgængelige størrelser: 60 og 236 mL.

 

 

 

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?