PRO X flydende smørefedt

Dumonde Techs PRO X Liquid Grease er en særdeles effektiv erstatning for traditionelle fedttyper. PRO X Liquid Grease bruger vores Micro Resistant Complex Compounds (MRCC), som mindsker friktionskoefficienten markant. PRO X Liquid Grease polymeriserer og binder sig til overfladerne, hvilket resulterer i langt mindre luftmodstand, højere sheer strength og beskyttelse. PRO X Liquid Grease spreder sig til varmen og væder dermed de kritiske områder.

PRO X Liquid Grease kan varmt anbefales til patronlejer af stål og keramisk materiale. Vores produkt er vandtæt, hvilket beskytter lejerne mod rust. Hybridlejer (keramiske kugler, stållejer) er tilbøjelige til at ruste, hvis man ikke bruger et smøremiddel. PRO X Liquid Grease er den perfekte løsning. PRO X Liquid Grease eliminerer i bund og grund det fedtede drejningsmoment, man så ofte oplever med stållejer. Du kommer til at få et leje, uden drejningsmoment, især når det er under frysepunktet.

Virker fantastisk til affjedringsgafler, full suspension drejeaksler, hjullejer, rullelejer og jockeyhjul.

Kan bruges som smøremiddel til cykelkæden under ekstremt mudrede forhold, når man enten kører mountainbike eller cykelcross.

PRO X Liquid Grease kan bruges sammen med vores PRO X MR Grease til at tilføje fedt, om nødvendigt.

Vores Micro Resistant Complex Compounds (MRCC) har været under udvikling i over 10 år af Dumonde Tech Design Group. MRCC-teknologien giver et førsteklasses smøremiddel, da den reducerer friktionen bedre end andre smøremidler. Den har en lettere viskositet, alt imens at den stadig giver god beskyttelse. Den øgede adhæsion byder på en højere filmstyrke. Teknologien blev oprindeligt udviklet som vores smøremiddel til motorsport, men er nu en del af vores revolutionerende PRO X cykelsmøremidler. Alle som har testet eller kørt ræs imens de brugte PRO X, siger at det er bedre end alle de andre smøremidler, de har prøvet.

Fordele:
PRO X mindsker modstanden og mindsker mængden af watt, man bruger
PRO X-produkter har ingen fragtrestriktioner og kan sendes til hvor som helst i verden, via luft- eller landfragt
PRO X har et lavt antal VOC’er

Anvendelse inden for motorsport: Seals, der kommer i kontakt med roterende overflader. Motorcykel, mikro-sprint, mini-sprint, gokart og hjullejer til skateboards.

Tilgængelige størrelser: 60 og 120 mL.

 

 

© 2012-2024 Dumonde Tech Design Group - All Rights Reserved

Log in with your credentials

Forgot your details?